banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Buras
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buras

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gram kleefrijst,
1/2 theel. ketumbar,
100 gram droge kokos,
1/2 theel. knoflookpoeder,
500 ml warn water,
1 theel. zout,
1 serehstengel gekneusd
100 gram rode boontjes (kacang merah),
6 salamblaadjes,
bananenblad,

Cara membuat:
bereiding:
Week de kokos voor 15 minuten in het water. Daarna hard knijpen en de kokosmelk opvangen. De kokos bewaren. Week de bonen een nacht van te vperen en kook het daarna gaar maar niet zacht. Laat de bonen uitlekken.
De rijst, de kokosmelk, de kokos met de kruiden op zacht vuur droog laten koken en dan nog 15minuten afgesloten laten staan. Vervolgens voorzichtig de bonen er doorheen mengen. De rijst in kokosblad rollen en en rollen 1 uur verder stomen. Snijd daarna de rolletjes in stukken, serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37900309