banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buras

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gram kleefrijst,
1/2 theel. ketumbar,
100 gram droge kokos,
1/2 theel. knoflookpoeder,
500 ml warn water,
1 theel. zout,
1 serehstengel gekneusd
100 gram rode boontjes (kacang merah),
6 salamblaadjes,
bananenblad,

Cara membuat:
bereiding:
Week de kokos voor 15 minuten in het water. Daarna hard knijpen en de kokosmelk opvangen. De kokos bewaren. Week de bonen een nacht van te vperen en kook het daarna gaar maar niet zacht. Laat de bonen uitlekken.
De rijst, de kokosmelk, de kokos met de kruiden op zacht vuur droog laten koken en dan nog 15minuten afgesloten laten staan. Vervolgens voorzichtig de bonen er doorheen mengen. De rijst in kokosblad rollen en en rollen 1 uur verder stomen. Snijd daarna de rolletjes in stukken, serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364358