Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Buras

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Buras

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gram kleefrijst,
1/2 theel. ketumbar,
100 gram droge kokos,
1/2 theel. knoflookpoeder,
500 ml warn water,
1 theel. zout,
1 serehstengel gekneusd
100 gram rode boontjes (kacang merah),
6 salamblaadjes,
bananenblad,

Cara membuat:
bereiding:
Week de kokos voor 15 minuten in het water. Daarna hard knijpen en de kokosmelk opvangen. De kokos bewaren. Week de bonen een nacht van te vperen en kook het daarna gaar maar niet zacht. Laat de bonen uitlekken.
De rijst, de kokosmelk, de kokos met de kruiden op zacht vuur droog laten koken en dan nog 15minuten afgesloten laten staan. Vervolgens voorzichtig de bonen er doorheen mengen. De rijst in kokosblad rollen en en rollen 1 uur verder stomen. Snijd daarna de rolletjes in stukken, serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 259 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036865