1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buras

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gram kleefrijst,
1/2 theel. ketumbar,
100 gram droge kokos,
1/2 theel. knoflookpoeder,
500 ml warn water,
1 theel. zout,
1 serehstengel gekneusd
100 gram rode boontjes (kacang merah),
6 salamblaadjes,
bananenblad,

Cara membuat:
bereiding:
Week de kokos voor 15 minuten in het water. Daarna hard knijpen en de kokosmelk opvangen. De kokos bewaren. Week de bonen een nacht van te vperen en kook het daarna gaar maar niet zacht. Laat de bonen uitlekken.
De rijst, de kokosmelk, de kokos met de kruiden op zacht vuur droog laten koken en dan nog 15minuten afgesloten laten staan. Vervolgens voorzichtig de bonen er doorheen mengen. De rijst in kokosblad rollen en en rollen 1 uur verder stomen. Snijd daarna de rolletjes in stukken, serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 34 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416315