Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Buras

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Buras

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gram kleefrijst,
1/2 theel. ketumbar,
100 gram droge kokos,
1/2 theel. knoflookpoeder,
500 ml warn water,
1 theel. zout,
1 serehstengel gekneusd
100 gram rode boontjes (kacang merah),
6 salamblaadjes,
bananenblad,

Cara membuat:
bereiding:
Week de kokos voor 15 minuten in het water. Daarna hard knijpen en de kokosmelk opvangen. De kokos bewaren. Week de bonen een nacht van te vperen en kook het daarna gaar maar niet zacht. Laat de bonen uitlekken.
De rijst, de kokosmelk, de kokos met de kruiden op zacht vuur droog laten koken en dan nog 15minuten afgesloten laten staan. Vervolgens voorzichtig de bonen er doorheen mengen. De rijst in kokosblad rollen en en rollen 1 uur verder stomen. Snijd daarna de rolletjes in stukken, serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427147