zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Satai Ayam Bumbu Rujak - sate van gekruide kip
- Cah Udang Jamur - garnalen met champignons in saus
- Tumis Cincang Ayam Pedas - geroerbakte pittige kip
- Sambal kemiri 1 - Sambal met kemirinootjes
- Ayam Panggang Jakarta - geroosterde kip uit Jakarta
- Ching Chow Ho Yau Har Yan - roerbak van garnalen met oestersaus
- Udang Tabur Mete - roerbak van garnalen met cashew noten
- Sambal goreng hati dan ampela ayam - Sambal goreng van kip
- Hati Garo Rica - pittige lever uit Noord-Sulawesi
- Rica rodoh (ritjah rodoh 2) - Rundvlees met groenten
Bubur sagu - sago pap


Bubur sagu
sago pap
sago pap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr sagomeel
500 ml water
1500 ml water
1 taro
zout naar smaak
250 gr gula jawa (palmsuiker)
100 gr suiker
7 pandan blad
500 dikke kokosmelk (santen asli)
Cara membuat:
Bereiding:
Meng het meel met het water. Schil de taro en snijd deze in blokjes. Vul een kom met water en zout en voeg de taro hier aan toe. Laat dit 30 minuten weken en spoel het daarna af. Kook in een pan het water (1500ml) en voeg daar aan toe de taro, de suikers, 4 pandanbladeren en het zout en kook dit zachtjes voor 15 minuten. Meng dan de sago erdoor en blijf roeren totdat het gaar is. Serveer dit met de gekookte kokosmelk waar de overige pandanblad aan toegevoegd is.
ingrediënten:
300 gr sagomeel
500 ml water
1500 ml water
1 taro
zout naar smaak
250 gr gula jawa (palmsuiker)
100 gr suiker
7 pandan blad
500 dikke kokosmelk (santen asli)
Cara membuat:
Bereiding:
Meng het meel met het water. Schil de taro en snijd deze in blokjes. Vul een kom met water en zout en voeg de taro hier aan toe. Laat dit 30 minuten weken en spoel het daarna af. Kook in een pan het water (1500ml) en voeg daar aan toe de taro, de suikers, 4 pandanbladeren en het zout en kook dit zachtjes voor 15 minuten. Meng dan de sago erdoor en blijf roeren totdat het gaar is. Serveer dit met de gekookte kokosmelk waar de overige pandanblad aan toegevoegd is.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.