Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Bubur sagu - sago pap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bubur sagu
sago pap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr sagomeel
500 ml water
1500 ml water
1 taro
zout naar smaak
250 gr gula jawa (palmsuiker)
100 gr suiker
7 pandan blad
500 dikke kokosmelk (santen asli)

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het meel met het water. Schil de taro en snijd deze in blokjes. Vul een kom met water en zout en voeg de taro hier aan toe. Laat dit 30 minuten weken en spoel het daarna af. Kook in een pan het water (1500ml) en voeg daar aan toe de taro, de suikers, 4 pandanbladeren en het zout en kook dit zachtjes voor 15 minuten. Meng dan de sago erdoor en blijf roeren totdat het gaar is. Serveer dit met de gekookte kokosmelk waar de overige pandanblad aan toegevoegd is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 313 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091735