Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bubur sagu - sago pap
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Bubur sagu
sago pap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr sagomeel
500 ml water
1500 ml water
1 taro
zout naar smaak
250 gr gula jawa (palmsuiker)
100 gr suiker
7 pandan blad
500 dikke kokosmelk (santen asli)

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het meel met het water. Schil de taro en snijd deze in blokjes. Vul een kom met water en zout en voeg de taro hier aan toe. Laat dit 30 minuten weken en spoel het daarna af. Kook in een pan het water (1500ml) en voeg daar aan toe de taro, de suikers, 4 pandanbladeren en het zout en kook dit zachtjes voor 15 minuten. Meng dan de sago erdoor en blijf roeren totdat het gaar is. Serveer dit met de gekookte kokosmelk waar de overige pandanblad aan toegevoegd is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 526 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915675