1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Burasa
lontong santen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 kg rijst
400 ml kokosmelk
600 ml heet water
2 theel zout
bananenbladeren
biteng

Cara membuat:
bereiding:
Was de rijst goed. Doe de rijst in een pan met het water, de kokosmelk en het zout en laat dicht zachtjes koken totdat het vocht verdampt is.
Snijd de bananenbladeren in stukje van 25cm breed. Vorm van het blad een koker met een doorsnede van 3 cm en zet de onderzijde vast. Vul de koker met rijst en zet ook de andere zijde vast. Wikkel garen om de bladeren om ze dicht te houden.
Zet de rollen in water kook deze rollen nog zachtjes voor 2 uur. Laten afkoelen en snijd de rijst vervolgens in plakjes.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452