Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Burasa - lontong santen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Burasa
lontong santen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 kg rijst
400 ml kokosmelk
600 ml heet water
2 theel zout
bananenbladeren
biteng

Cara membuat:
bereiding:
Was de rijst goed. Doe de rijst in een pan met het water, de kokosmelk en het zout en laat dicht zachtjes koken totdat het vocht verdampt is.
Snijd de bananenbladeren in stukje van 25cm breed. Vorm van het blad een koker met een doorsnede van 3 cm en zet de onderzijde vast. Vul de koker met rijst en zet ook de andere zijde vast. Wikkel garen om de bladeren om ze dicht te houden.
Zet de rollen in water kook deze rollen nog zachtjes voor 2 uur. Laten afkoelen en snijd de rijst vervolgens in plakjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41041219