banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Hoy Mang Pu Lourk - mosselen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hoy Mang Pu Lourk
mosselen

Ingrediënten:
1000 gr mosselen
5 teentjes knoflook
16 koriander blaadjes
2 eetl olie
water

Ingrediënten saus:
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene rawits
2 eetl nam pla (vissaus)
1 limoen (sap)

Bereiding:
Leg de mosselen in een pan met water en laat deze 45 minutes staan. Hak de koriander blaadjes en de knoflook fijn. Giet de mosselen af. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg de mosselen en de koriander blaadjes toe en dek af. Bak/kook het voor 2 minuten totdat de mosselen open en gaar zijn. Er hoeft geen water toegevoegd te worden.

Bereiding saus:
Hak the lomboks, de rawits en de knoflook fijn. Meng dit met de nam pla en het limoensap. Sprenkel het over de mosselen of serveer het erbij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 281 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38880378