Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Hoy Mang Pu Lourk - mosselen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hoy Mang Pu Lourk
mosselen

Ingrediënten:
1000 gr mosselen
5 teentjes knoflook
16 koriander blaadjes
2 eetl olie
water

Ingrediënten saus:
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene rawits
2 eetl nam pla (vissaus)
1 limoen (sap)

Bereiding:
Leg de mosselen in een pan met water en laat deze 45 minutes staan. Hak de koriander blaadjes en de knoflook fijn. Giet de mosselen af. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg de mosselen en de koriander blaadjes toe en dek af. Bak/kook het voor 2 minuten totdat de mosselen open en gaar zijn. Er hoeft geen water toegevoegd te worden.

Bereiding saus:
Hak the lomboks, de rawits en de knoflook fijn. Meng dit met de nam pla en het limoensap. Sprenkel het over de mosselen of serveer het erbij.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 178 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261547