Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Hoy Mang Pu Lourk - mosselen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hoy Mang Pu Lourk
mosselen

Ingrediënten:
1000 gr mosselen
5 teentjes knoflook
16 koriander blaadjes
2 eetl olie
water

Ingrediënten saus:
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene rawits
2 eetl nam pla (vissaus)
1 limoen (sap)

Bereiding:
Leg de mosselen in een pan met water en laat deze 45 minutes staan. Hak de koriander blaadjes en de knoflook fijn. Giet de mosselen af. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg de mosselen en de koriander blaadjes toe en dek af. Bak/kook het voor 2 minuten totdat de mosselen open en gaar zijn. Er hoeft geen water toegevoegd te worden.

Bereiding saus:
Hak the lomboks, de rawits en de knoflook fijn. Meng dit met de nam pla en het limoensap. Sprenkel het over de mosselen of serveer het erbij.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068653