banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Hoy Mang Pu Lourk - mosselen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hoy Mang Pu Lourk
mosselen

Ingrediënten:
1000 gr mosselen
5 teentjes knoflook
16 koriander blaadjes
2 eetl olie
water

Ingrediënten saus:
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene rawits
2 eetl nam pla (vissaus)
1 limoen (sap)

Bereiding:
Leg de mosselen in een pan met water en laat deze 45 minutes staan. Hak de koriander blaadjes en de knoflook fijn. Giet de mosselen af. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg de mosselen en de koriander blaadjes toe en dek af. Bak/kook het voor 2 minuten totdat de mosselen open en gaar zijn. Er hoeft geen water toegevoegd te worden.

Bereiding saus:
Hak the lomboks, de rawits en de knoflook fijn. Meng dit met de nam pla en het limoensap. Sprenkel het over de mosselen of serveer het erbij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557798