Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gamja Jorim 감자조림 - gebakken pittige aardappelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gamja Jorim 감자조림
gebakken pittige aardappelen

Ingrediënten:
2 middelgrote aardappelen
1 sjalot
7 teentjes knoflook
3 eetl kecap
1 eetl palmsuiker
1 eetl Mul Yeot (anders honing)
1 theel Gochugaru (rode peper vlokken)
2 theel sesam zaad
½ theel peper
125 ml water
2 eetl olie
water
 
Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes en leg deze voor 15 minuten in water. Giet af en dep droog. Snijd de sjalot fijn en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen voor 3 minuten. Voeg dan de sjalo toe en bak het verder voor 2 minuten. Meng de kecap met de knoflook, palmsuiker, mul yeot,  de gochugaru, de peper en het water en giet dit bij de aardappelen. Laat het geheel 10 minuten sudderen totdat alles gaar is en de saus is ingedikt. Strooi het sesam zaad erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025277