banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gamja Jorim 감자조림 - gebakken pittige aardappelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gamja Jorim 감자조림
gebakken pittige aardappelen

Ingrediënten:
2 middelgrote aardappelen
1 sjalot
7 teentjes knoflook
3 eetl kecap
1 eetl palmsuiker
1 eetl Mul Yeot (anders honing)
1 theel Gochugaru (rode peper vlokken)
2 theel sesam zaad
½ theel peper
125 ml water
2 eetl olie
water
 
Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes en leg deze voor 15 minuten in water. Giet af en dep droog. Snijd de sjalot fijn en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen voor 3 minuten. Voeg dan de sjalo toe en bak het verder voor 2 minuten. Meng de kecap met de knoflook, palmsuiker, mul yeot,  de gochugaru, de peper en het water en giet dit bij de aardappelen. Laat het geheel 10 minuten sudderen totdat alles gaar is en de saus is ingedikt. Strooi het sesam zaad erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291276