Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gamja Jorim 감자조림 - gebakken pittige aardappelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gamja Jorim 감자조림
gebakken pittige aardappelen

Ingrediënten:
2 middelgrote aardappelen
1 sjalot
7 teentjes knoflook
3 eetl kecap
1 eetl palmsuiker
1 eetl Mul Yeot (anders honing)
1 theel Gochugaru (rode peper vlokken)
2 theel sesam zaad
½ theel peper
125 ml water
2 eetl olie
water
 
Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes en leg deze voor 15 minuten in water. Giet af en dep droog. Snijd de sjalot fijn en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen voor 3 minuten. Voeg dan de sjalo toe en bak het verder voor 2 minuten. Meng de kecap met de knoflook, palmsuiker, mul yeot,  de gochugaru, de peper en het water en giet dit bij de aardappelen. Laat het geheel 10 minuten sudderen totdat alles gaar is en de saus is ingedikt. Strooi het sesam zaad erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264810