banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Gamjachae bokkeum - aardappel reepjes (banchan)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gamjachae bokkeum
aardappel reepjes (banchan)

ingrediënten:
1 aardappel
2 champignons
1/2 ui
2 teentjes knoflook
2 eetl olie
4 eetl water
1/2 theel zout
1 eetl sesam olie
 
garnering:
1/2 rode peper
1/2 bosuitje
 
bereiding:
Schil de aardappel en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de champginons en ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de aardappel voor 1 minuut. Voeg dan het water toe en stoof het voor 5 minuten. Voeg dan de knoflook en de champignons toe en bak dit op hoog vuur totdaat de aardappel gaar is. Meng het zout en de sesam olie er door.
Garneer het met in dunne reepjes gesneden rode peper en bosui.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37044804