Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gamjachae bokkeum - aardappel reepjes (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gamjachae bokkeum
aardappel reepjes (banchan)

ingrediënten:
1 aardappel
2 champignons
1/2 ui
2 teentjes knoflook
2 eetl olie
4 eetl water
1/2 theel zout
1 eetl sesam olie
 
garnering:
1/2 rode peper
1/2 bosuitje
 
bereiding:
Schil de aardappel en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de champginons en ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de aardappel voor 1 minuut. Voeg dan het water toe en stoof het voor 5 minuten. Voeg dan de knoflook en de champignons toe en bak dit op hoog vuur totdaat de aardappel gaar is. Meng het zout en de sesam olie er door.
Garneer het met in dunne reepjes gesneden rode peper en bosui.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025219