banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sapi Lada Hitam - gebakken rundvlees in zwarte peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sapi Lada Hitam
gebakken rundvlees in zwarte peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees
8 teentjes knoflook
1 1/2 eetl zwarte peper korrels, geplet
300 ml water
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
1 ui
3 eetl olie

Bumbu rendaman:
ingrediënten marinade:
2 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
3 eetl oestersaus
1 eetl sesam olie
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
snijd het vlees in reepjes. Hak de knoflook fijn. snijd de paprika en de ui in kleine blokjes. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar.
Meng het vlees met de marinade en laat dit 90 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2-3 minuten. Voeg dan het vlees en de marinade toe en bak totdat het vlees van kleur verandert.
Dan het water toevoegen en kook het vlees gaar en totdat de saus indikt. Dan de ui en de paprika's toevoegen en kook deze gaar. Dan de peper toevoegen en meng goed. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40312536