banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 8 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Sapi Lada Hitam - gebakken rundvlees in zwarte peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sapi Lada Hitam
gebakken rundvlees in zwarte peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees
8 teentjes knoflook
1 1/2 eetl zwarte peper korrels, geplet
300 ml water
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
1 ui
3 eetl olie

Bumbu rendaman:
ingrediënten marinade:
2 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
3 eetl oestersaus
1 eetl sesam olie
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
snijd het vlees in reepjes. Hak de knoflook fijn. snijd de paprika en de ui in kleine blokjes. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar.
Meng het vlees met de marinade en laat dit 90 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2-3 minuten. Voeg dan het vlees en de marinade toe en bak totdat het vlees van kleur verandert.
Dan het water toevoegen en kook het vlees gaar en totdat de saus indikt. Dan de ui en de paprika's toevoegen en kook deze gaar. Dan de peper toevoegen en meng goed. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39518290