banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Henk 9 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 20 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 26 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sapi Kerrie
rundvlees met kerrie         

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
750 ml runder bouillon
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 cm gember (djahe/jahe)
1 theel ketumbar
2 rode lomboks
1 eetl kerrie
1 eetl limoensap
200 ml kokosmelk
4 eetl olie

Cara embuat:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Rasp de gember. Meng het vlees met de gember, de ketumbar, de kerrie, de lomboks en het limoensap en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees met de sjalotten en de knoflook voor 15 minuten. Voeg dan de bouillon en de kokosmelk toe en laat het geheel 90 minuten zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36465607