banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 4 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
1 Comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sapi Kerrie
rundvlees met kerrie         

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
750 ml runder bouillon
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 cm gember (djahe/jahe)
1 theel ketumbar
2 rode lomboks
1 eetl kerrie
1 eetl limoensap
200 ml kokosmelk
4 eetl olie

Cara embuat:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Rasp de gember. Meng het vlees met de gember, de ketumbar, de kerrie, de lomboks en het limoensap en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees met de sjalotten en de knoflook voor 15 minuten. Voeg dan de bouillon en de kokosmelk toe en laat het geheel 90 minuten zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36229870