1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sapi Kerrie
rundvlees met kerrie         

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
750 ml runder bouillon
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 cm gember (djahe/jahe)
1 theel ketumbar
2 rode lomboks
1 eetl kerrie
1 eetl limoensap
200 ml kokosmelk
4 eetl olie

Cara embuat:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Rasp de gember. Meng het vlees met de gember, de ketumbar, de kerrie, de lomboks en het limoensap en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees met de sjalotten en de knoflook voor 15 minuten. Voeg dan de bouillon en de kokosmelk toe en laat het geheel 90 minuten zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34883041