banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sapi Kari Palembang - gekruid rundergehakt
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sapi Kari Palembang
gekruid rundergehakt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
4 rode lomboks
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)
3 cm gember (jahe/djahé)
1 salamblaadje,
1 mespuntje nagelgruis
1 grote aardappel, gekookt
1 mespuntje jinten
2 eetl olie
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de gember de de kunyit zeer fijn. Snijd de lomboks, de sjalotten en de knoflook zeer fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de gember, de kunyit, de sjalotten, de knoflook, de jinten, het zout en het nagelgruis voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit in 8 minuten rul. Dan de kokosmelk en de salam toevoegen en het geheel 10 minuten zachtjes laten stoven. Verkruimel de aardappel en voeg deze vervolgens toe en laat alles nog 10 minuten zachtjes sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557874