banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sapi Goreng Bawang
rundvlees met paprika en ui
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 uien
2 teentjes knoflook
2 rode paprika
1 theel trassi
zout naar smaak
1 rode lombok
4 eetl olie
1/4 theel nootmuskaat
1 eetl rijstwijn
2 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl ketjap manis
1 theel geraspte gula jawa (palmsuiker)
2 theel maizena

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de lombok fijn, de uien in ringen en de paprika's in reepjes en rasp de gember. Meng het vlees met de lombok, de nootmuskaat, de gula jawa, de rijstwijn, de maizena, de gember en het zout en laat dit 30 minuten marineren.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien met de trassi en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de parika toe en bak dit nog 3 minuten door. Schep het vervolgens uit de wok/wadjan. Bak vervolgens het vlees rondom bruin en voeg dan de ketjap en het ui/paprika mengsel toe en laat het geheel nog 3 minuten zachtjes doorsudderen onder voortdurend roeren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558984