Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sapi Goreng Bawang
rundvlees met paprika en ui
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 uien
2 teentjes knoflook
2 rode paprika
1 theel trassi
zout naar smaak
1 rode lombok
4 eetl olie
1/4 theel nootmuskaat
1 eetl rijstwijn
2 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl ketjap manis
1 theel geraspte gula jawa (palmsuiker)
2 theel maizena

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de lombok fijn, de uien in ringen en de paprika's in reepjes en rasp de gember. Meng het vlees met de lombok, de nootmuskaat, de gula jawa, de rijstwijn, de maizena, de gember en het zout en laat dit 30 minuten marineren.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien met de trassi en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de parika toe en bak dit nog 3 minuten door. Schep het vervolgens uit de wok/wadjan. Bak vervolgens het vlees rondom bruin en voeg dan de ketjap en het ui/paprika mengsel toe en laat het geheel nog 3 minuten zachtjes doorsudderen onder voortdurend roeren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961