Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sapi Campur Malang - hachee uit Malang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sapi Campur Malang
hachee uit Malang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr rundvlees
3 rode uien
2 teentjes knoflook
1 theel trasi bakar
5 aardappelen
1 rode paprika
2 rode lomboks
1/2 theel kruidnagelpoeder
1 eetl bloem
zout en peper naar smaak
2 eetl ketjap manis
500 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de uien in ringen. Snijd de aardappelen in blokjes en de paprika en de lombok in reepjes. Snijd de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook, de trasi voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de paprika, de lomboks, de peper en zout en de kruidnagel toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de aardappelen en het water toevoegen samen met de ketjap en laat het geheel zachtjes 45 minuten sudderen.
Meng de bloem met wat vocht en voeg dit toe en bind het vocht tot een saus. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022626