banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Sapi Campur Malang - hachee uit Malang
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sapi Campur Malang
hachee uit Malang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr rundvlees
3 rode uien
2 teentjes knoflook
1 theel trasi bakar
5 aardappelen
1 rode paprika
2 rode lomboks
1/2 theel kruidnagelpoeder
1 eetl bloem
zout en peper naar smaak
2 eetl ketjap manis
500 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de uien in ringen. Snijd de aardappelen in blokjes en de paprika en de lombok in reepjes. Snijd de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook, de trasi voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de paprika, de lomboks, de peper en zout en de kruidnagel toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de aardappelen en het water toevoegen samen met de ketjap en laat het geheel zachtjes 45 minuten sudderen.
Meng de bloem met wat vocht en voeg dit toe en bind het vocht tot een saus. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39040710