Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bebotok Daging - gestoomd gekruid gehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bebotok Daging
gestoomd gekruid gehakt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt of fijngehakt vlees
3 sjalotten
5 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
6 rode lomboks
1/2 eetl jinten
1 theel suiker
1 theel zout
1 theel trassi
3 jeruk purut
1 eidooier
250 ml kokoksmelk
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Meng het gehakt met de ketumbar, de jinten, de suiker, het zout en het ei en vorm hier grote balletjes van. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de trassi en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de balletje toe en bak deze snel rondom bruin. Dan de kokosmelk en de jerut purutblaadjes toevoegen en de balletjes in 20 minuten gaar stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030369