banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bebotok Daging 2
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bebotok Daging 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
2 eetl olie
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel asem
1 eetl water
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1/2 theel trassi
4 theel ketumbar
2 theel jinten
5 kemiries
1 cm kencur
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Meng dit met het asemwater door het gehakt. Neem een stuk banenblad van 12x15cm en leg in het midden 2 eetl van het gehaktmengsel. Druk het mengsel vervolgens plat tot een dikte van 1 cm en schep daarop 1 eetl kokosmelk. Vouw het vervolgens dicht en zet de uiteinden vast met de prikkers. Herhaal dit totdat het mengsel op is. Stoom de pakketjes vervolgens in 30 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674939