banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Terong bumbu padang - gebakken aubergine uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Terong bumbu padang
gebakken aubergine uit Padang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 à 2 terongs (aubergine)
olie om in te bakken
3 sjalotten, fijngesneden
1 teentje knoflook fijngemaakt
2 theel ketoembar
1 theel djinten
2 theel koenjit
3 kemire-noten fijngemaakt
1/2 theel trassie
1 lombok (spaanse peper) fijngesneden
zout

Cara membuat:
bereiding:
De aubergines schillen en dan in de lengte in plakken van 1 cm snijden en met wat zout inwrijven. In de koekepan of een wok/wadjan zoveel olie gieten dat de bodem vet is. De olie heet laten worden en vervolgens de plakken terong aan beide kanten bruin bakken.
De sjalotten, de knoflook, de lombok en de kruiden heel licht fruiten in een wat olie, eventueel in de koekepan, waar de terong dat weer uitgenomen is. Dan wat water bij de kruiden gieten en in het ontstane sausje de aubergineplakken verder gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39816007