Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sapi Muda Rica - gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sapi Muda Rica
gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten
600 gr kalfsfricandeau
3 theel trassi
100 ml dikke kokosmelk
2 eetl asem
6 eetl water
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
2 sjalotten
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin en schep het daarna uit de wok/wadjan. Vervolgens in dezelfde olie de boemboe voor 3 minuten fruiten. Dan de trassi, de kokosmelk en het asemwater toevoegen en dit 5 minuten zachtjes laten koken. Vervolgens het vlees weer toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411103