Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Burung Darah Goreng - gebakken duiven

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Burung Darah Goreng
gebakken duiven

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 duiven
2 eetl honing
3 eetl kecap asin
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
olie

Taburan:

garnering:
1 eetl zout
1 eetl zwarte peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook fijn en meng dit met de honing, de kecap en het zout. Wrijf hiermee de schoongemaakte duiven in. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de duiven bruin en gaar. Snijd de duiven in stukjes en serveer deze met het mengsel van zout en peper
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067395