logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Burung Darah Goreng
gebakken duiven

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 duiven
2 eetl honing
3 eetl kecap asin
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
olie

Taburan:

garnering:
1 eetl zout
1 eetl zwarte peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook fijn en meng dit met de honing, de kecap en het zout. Wrijf hiermee de schoongemaakte duiven in. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de duiven bruin en gaar. Snijd de duiven in stukjes en serveer deze met het mengsel van zout en peper

Add comment

Submit

who is online

We have 54 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160657