Burung Darah Goreng
gebakken duiven
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 duiven
2 eetl honing
3 eetl kecap asin
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
olie
Taburan:
garnering:
1 eetl zout
1 eetl zwarte peper
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook fijn en meng dit met de honing, de kecap en het zout. Wrijf hiermee de schoongemaakte duiven in. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de duiven bruin en gaar. Snijd de duiven in stukjes en serveer deze met het mengsel van zout en peper
Zoeken
Laatst gelezen
- Piloos - aardappelballetjes
- Sate daging bumbu kelapa - sate van rundvlees met kokos
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Szechuan roerbak van oesterzwammen
- Ayam Panidar - gekruide geroosterde kip
- Sambal Babi - pittig varkensvlees gekookt in santen
- Sambal Udang - een lekkere sambal van garnalen
- Kacang Pedis
- Tumis Bayam Dan Oyong - kruidige spinazie met komkommer
- Yangbaechu Kimchi 양배추 - kimchi van groene kool
Recente Reacties
Cucur
3 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
3 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...