1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Burung Puyuh Panggang
Geroosterde kwartel


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 kwartels
3 eetl sesame olie
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
4 bosuitjes
1/2 sereh
1 rode lombok
1 theel vissaus
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sereh en de knoflook fijn. Wrijf of maal de lombok fijn. Snijd de bosuitjes fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook
voor 2 minuten. Voeg dan de bosuitje en de sereh en bak dit kort. Dan de lombok, de vissaus, de plamsuiker en het zout toevoegen en goed roeren
en laten afkoelen.  
Wrijf de kwartels met het mengsel in en laat dit tenminste 2 uur marineren. Rijg de kwartels aan een spies en besprenkel ze met de sesame
olie. Rooster vervolgens de kwartels boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905