logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...

Burung Puyuh Panggang
Geroosterde kwartel


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 kwartels
3 eetl sesame olie
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
4 bosuitjes
1/2 sereh
1 rode lombok
1 theel vissaus
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sereh en de knoflook fijn. Wrijf of maal de lombok fijn. Snijd de bosuitjes fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook
voor 2 minuten. Voeg dan de bosuitje en de sereh en bak dit kort. Dan de lombok, de vissaus, de plamsuiker en het zout toevoegen en goed roeren
en laten afkoelen.  
Wrijf de kwartels met het mengsel in en laat dit tenminste 2 uur marineren. Rijg de kwartels aan een spies en besprenkel ze met de sesame
olie. Rooster vervolgens de kwartels boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 109 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397510