1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Burung Puyuh Panggang
Geroosterde kwartel


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 kwartels
3 eetl sesame olie
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
4 bosuitjes
1/2 sereh
1 rode lombok
1 theel vissaus
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sereh en de knoflook fijn. Wrijf of maal de lombok fijn. Snijd de bosuitjes fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook
voor 2 minuten. Voeg dan de bosuitje en de sereh en bak dit kort. Dan de lombok, de vissaus, de plamsuiker en het zout toevoegen en goed roeren
en laten afkoelen.  
Wrijf de kwartels met het mengsel in en laat dit tenminste 2 uur marineren. Rijg de kwartels aan een spies en besprenkel ze met de sesame
olie. Rooster vervolgens de kwartels boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255509