Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Burung Puyuh Panggang - Geroosterde kwartel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Burung Puyuh Panggang
Geroosterde kwartel


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 kwartels
3 eetl sesame olie
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
4 bosuitjes
1/2 sereh
1 rode lombok
1 theel vissaus
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sereh en de knoflook fijn. Wrijf of maal de lombok fijn. Snijd de bosuitjes fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook
voor 2 minuten. Voeg dan de bosuitje en de sereh en bak dit kort. Dan de lombok, de vissaus, de plamsuiker en het zout toevoegen en goed roeren
en laten afkoelen.  
Wrijf de kwartels met het mengsel in en laat dit tenminste 2 uur marineren. Rijg de kwartels aan een spies en besprenkel ze met de sesame
olie. Rooster vervolgens de kwartels boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066772