1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Ayam Tabur Kacang Mede
kip met cashewnoten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kipfilet
3 teentjes knoflook
1 sjalot
2 cm jahe
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
1 eetl oestersaus
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
1 eetl sesamolie
150 gr gehakte cashewnoten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de knoflook, de jahe en de sjalot fijn en snijd de paprika's in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalot en de jahe voor 2 minuten. Voeg de kip toe en bak deze snel bruin. Voeg de paprika toe en bak deze zacht. Dan de peper, de oestersaus, het zout en de plamsuiker toevoegen en meng alles goed. Voeg het water toe en kook het geheel zachtjes gaar. Strooi de cashewnoten erover en serveer.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971832