Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cah Ayam Tabur Kacang Mede - kip met cashewnoten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Ayam Tabur Kacang Mede
kip met cashewnoten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kipfilet
3 teentjes knoflook
1 sjalot
2 cm jahe
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
1 eetl oestersaus
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
1 eetl sesamolie
150 gr gehakte cashewnoten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de knoflook, de jahe en de sjalot fijn en snijd de paprika's in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalot en de jahe voor 2 minuten. Voeg de kip toe en bak deze snel bruin. Voeg de paprika toe en bak deze zacht. Dan de peper, de oestersaus, het zout en de plamsuiker toevoegen en meng alles goed. Voeg het water toe en kook het geheel zachtjes gaar. Strooi de cashewnoten erover en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067336