banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Cah Ayam Tabur Kacang Mede - kip met cashewnoten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Ayam Tabur Kacang Mede
kip met cashewnoten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kipfilet
3 teentjes knoflook
1 sjalot
2 cm jahe
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
1 eetl oestersaus
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
1 eetl sesamolie
150 gr gehakte cashewnoten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de knoflook, de jahe en de sjalot fijn en snijd de paprika's in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalot en de jahe voor 2 minuten. Voeg de kip toe en bak deze snel bruin. Voeg de paprika toe en bak deze zacht. Dan de peper, de oestersaus, het zout en de plamsuiker toevoegen en meng alles goed. Voeg het water toe en kook het geheel zachtjes gaar. Strooi de cashewnoten erover en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38379296