Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Cah Ayam Tabur Kacang Mede - kip met cashewnoten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Ayam Tabur Kacang Mede
kip met cashewnoten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kipfilet
3 teentjes knoflook
1 sjalot
2 cm jahe
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
1 eetl oestersaus
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
1 eetl sesamolie
150 gr gehakte cashewnoten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de knoflook, de jahe en de sjalot fijn en snijd de paprika's in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalot en de jahe voor 2 minuten. Voeg de kip toe en bak deze snel bruin. Voeg de paprika toe en bak deze zacht. Dan de peper, de oestersaus, het zout en de plamsuiker toevoegen en meng alles goed. Voeg het water toe en kook het geheel zachtjes gaar. Strooi de cashewnoten erover en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911191