Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Nam Prik Gaeng Mussaman - mussaman currypasta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nam Prik Gaeng Mussaman
mussaman currypasta
Ingrediënten:
3 sjalotten
7 teentjes knoflook
2 cm laos
1 serehstengel
2 kruidnagels
1 eetl korianderzaad (ketumbar)
1 theel komijnzaad (jinten)
5 zwarte peperkorrels
4 gedroogde chilipepers
1 theel zout
1 theel garnalenpasta (trassi)

Bereiding:
Week de chilipepers eerst voor 15 minuten in warm water. Snijd of hak de sjalotten, de knoflook, de laos en de sereh fijn. Verhit een wok/wadjan en rooster de sjalotten, de knoflook, de sereh, de laos, de komijn en de koriander voor 5 minuten. Wrijf of maal dit alles eerst en daarna met de overige ingrediënten fijn tot een pasta.
Dit recept is goed voor ongeveer 125 ml currypasta.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42265019