logo

Recente Reacties

Nam Prik Gaeng Mussaman
mussaman currypasta
Ingrediënten:
3 sjalotten
7 teentjes knoflook
2 cm laos
1 serehstengel
2 kruidnagels
1 eetl korianderzaad (ketumbar)
1 theel komijnzaad (jinten)
5 zwarte peperkorrels
4 gedroogde chilipepers
1 theel zout
1 theel garnalenpasta (trassi)

Bereiding:
Week de chilipepers eerst voor 15 minuten in warm water. Snijd of hak de sjalotten, de knoflook, de laos en de sereh fijn. Verhit een wok/wadjan en rooster de sjalotten, de knoflook, de sereh, de laos, de komijn en de koriander voor 5 minuten. Wrijf of maal dit alles eerst en daarna met de overige ingrediënten fijn tot een pasta.
Dit recept is goed voor ongeveer 125 ml currypasta.

Add comment

Submit

who is online

We have 84 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986999