Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nam Prik Gaeng Mussaman - mussaman currypasta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nam Prik Gaeng Mussaman
mussaman currypasta
Ingrediënten:
3 sjalotten
7 teentjes knoflook
2 cm laos
1 serehstengel
2 kruidnagels
1 eetl korianderzaad (ketumbar)
1 theel komijnzaad (jinten)
5 zwarte peperkorrels
4 gedroogde chilipepers
1 theel zout
1 theel garnalenpasta (trassi)

Bereiding:
Week de chilipepers eerst voor 15 minuten in warm water. Snijd of hak de sjalotten, de knoflook, de laos en de sereh fijn. Verhit een wok/wadjan en rooster de sjalotten, de knoflook, de sereh, de laos, de komijn en de koriander voor 5 minuten. Wrijf of maal dit alles eerst en daarna met de overige ingrediënten fijn tot een pasta.
Dit recept is goed voor ongeveer 125 ml currypasta.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 312 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030620