logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Panang Nua
droge curry van rundvlees

Ingrediënten:
450 gr rundvlees
240 ml kokosmelk
2 eetl vissaus
4 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
2 eetl palmsuiker
1 eetl rode curry pasta (zie recept)

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de jeruk purut ragfijn.
Verhit in een pan de helft van de kokosmelk samen met de curry pasta en roer totdat de olie vrijkomt.
Voeg dan het vlees toe en meng goed. Vervolgens de vissaus, de palmsuiker en de rest van de kokosmelk toevoegen en kook het vlees op laag vuur gaar en totdat de saus is ingedikt.
Strooi de jeruk purut erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160484