Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Panang Nua - droge curry van rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Panang Nua
droge curry van rundvlees

Ingrediënten:
450 gr rundvlees
240 ml kokosmelk
2 eetl vissaus
4 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
2 eetl palmsuiker
1 eetl rode curry pasta (zie recept)

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de jeruk purut ragfijn.
Verhit in een pan de helft van de kokosmelk samen met de curry pasta en roer totdat de olie vrijkomt.
Voeg dan het vlees toe en meng goed. Vervolgens de vissaus, de palmsuiker en de rest van de kokosmelk toevoegen en kook het vlees op laag vuur gaar en totdat de saus is ingedikt.
Strooi de jeruk purut erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264854