Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Panang Nua - droge curry van rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Panang Nua
droge curry van rundvlees

Ingrediënten:
450 gr rundvlees
240 ml kokosmelk
2 eetl vissaus
4 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
2 eetl palmsuiker
1 eetl rode curry pasta (zie recept)

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de jeruk purut ragfijn.
Verhit in een pan de helft van de kokosmelk samen met de curry pasta en roer totdat de olie vrijkomt.
Voeg dan het vlees toe en meng goed. Vervolgens de vissaus, de palmsuiker en de rest van de kokosmelk toevoegen en kook het vlees op laag vuur gaar en totdat de saus is ingedikt.
Strooi de jeruk purut erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025307