een curry van varkensvlees
Ingrediënten:
500 gr varkensfilet
400 ml kokosmelk
2 eetl rode curry pasta (zie recept) of
2 theel panangse curry pasta
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl suiker of palmsuiker
1 theel limoensap
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes of in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de helft van de kokosmelk samen met de cuury pasta. Voeg als het kookt de overige ingrediënten toe en laat het geheel nog 10-15 minuten zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is.
500 gr varkensfilet
400 ml kokosmelk
2 eetl rode curry pasta (zie recept) of
2 theel panangse curry pasta
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl suiker of palmsuiker
1 theel limoensap
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes of in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de helft van de kokosmelk samen met de cuury pasta. Voeg als het kookt de overige ingrediënten toe en laat het geheel nog 10-15 minuten zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is.