Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Panang Muh - een curry van varkensvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Panang Muh
een curry van varkensvlees
Ingrediënten:
500 gr varkensfilet
400 ml kokosmelk
2 eetl rode curry pasta (zie recept) of
2 theel panangse curry pasta
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl suiker of palmsuiker
1 theel limoensap

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes of in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de helft van de kokosmelk samen met de cuury pasta. Voeg als het kookt de overige ingrediënten toe en laat het geheel nog 10-15 minuten zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275638