Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pa Pad Porng Kar Ree - vis en celery curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Pad Porng Kar Ree
vis en celery curry
Ingrediënten:
4 witte vis steaks
1 theel curry/kerrie poeder
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
1 ei
1 sjalot
1 steel celery
4 teentjes knoflook
4 eetl kecap asin
1 theel palmsuiker

Bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook fijn en de celery in kleine stukjes. Verhit in een wok de olie en bak de vissteaks goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een wok 2 eetl olie en bak de knoflook en de sjalot voor 30 seconden. Voeg het ei en de curry/kerrie poeder toe en meng all overige ingrediënten erdoor en bak voor 30 seconden. Giet de saus over de vis en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261747