Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Pa Pad Porng Kar Ree - vis en celery curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Pad Porng Kar Ree
vis en celery curry
Ingrediënten:
4 witte vis steaks
1 theel curry/kerrie poeder
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
1 ei
1 sjalot
1 steel celery
4 teentjes knoflook
4 eetl kecap asin
1 theel palmsuiker

Bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook fijn en de celery in kleine stukjes. Verhit in een wok de olie en bak de vissteaks goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een wok 2 eetl olie en bak de knoflook en de sjalot voor 30 seconden. Voeg het ei en de curry/kerrie poeder toe en meng all overige ingrediënten erdoor en bak voor 30 seconden. Giet de saus over de vis en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 319 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184656