Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Penang Gai - penang kip curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Penang Gai


Ingrediënten:
250 gr kipfilet
125 ml kokosmelk
4 teentjes knoflook
3 eetl penang curry pasta (zie recept)
2 eetl vissaus (nam pla)
1/2 theel palmsuiker
3 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
13 thaise basilicum blaadjes

Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en snijd de jeruk purut en de basilicum ragfijn. Hak de knoflook fijn. Verhit een wok en voeg de kokosmelk toe. Dan de curyy pasta toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat de olie vrijkomt. Vervolgens de kip, de knoflook, de vissaus en de palmsuiker toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingeikt. Voeg dan de jeruk purut en de basilicum toe en bak dit kort mee.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264778