Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Penang Gai - penang kip curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Penang Gai


Ingrediënten:
250 gr kipfilet
125 ml kokosmelk
4 teentjes knoflook
3 eetl penang curry pasta (zie recept)
2 eetl vissaus (nam pla)
1/2 theel palmsuiker
3 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
13 thaise basilicum blaadjes

Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en snijd de jeruk purut en de basilicum ragfijn. Hak de knoflook fijn. Verhit een wok en voeg de kokosmelk toe. Dan de curyy pasta toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat de olie vrijkomt. Vervolgens de kip, de knoflook, de vissaus en de palmsuiker toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingeikt. Voeg dan de jeruk purut en de basilicum toe en bak dit kort mee.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025219