banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Semur Sayur Campursari - gebakken en gestoofde gemengde groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Sayur Campursari
gebakken en gestoofde gemengde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr bloemkool roosjes
100 gr broccolie roosjes
100 gr babi paksoy
100 gr maiskorrels
1 wortel
4 eetl olie
100 gr garnalen
100 gr kipfilet.dij
50 gr kippenlevertjes
1/2 ui
4 teentjes knoflook
250 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl kecap manis
1 theel maizena opgelost in 1 eetl water
2 eetl saus tomat (zie recept)
1/2 eetl sesamolie
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Mak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snijd het vlees en de lever in dunne plakjes. Snijd de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snij de lente-ui en de wortel in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees, de lever en de garnalen toe en bak dit 1 minuut. Dan de bloemkool, de broccoli, de mais en de wortel toevoegen en bak dit voor 3 minuten.
Dan de bouillon, de kecap, de paksoy, de maizena oplossing, de saus tomat, de sesamolie, de peper, het zout en de lente-ui toevoegen en meng alles goed. Kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 241 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39333412