banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Sayur Campursari - gebakken en gestoofde gemengde groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Sayur Campursari
gebakken en gestoofde gemengde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr bloemkool roosjes
100 gr broccolie roosjes
100 gr babi paksoy
100 gr maiskorrels
1 wortel
4 eetl olie
100 gr garnalen
100 gr kipfilet.dij
50 gr kippenlevertjes
1/2 ui
4 teentjes knoflook
250 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl kecap manis
1 theel maizena opgelost in 1 eetl water
2 eetl saus tomat (zie recept)
1/2 eetl sesamolie
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Mak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snijd het vlees en de lever in dunne plakjes. Snijd de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snij de lente-ui en de wortel in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees, de lever en de garnalen toe en bak dit 1 minuut. Dan de bloemkool, de broccoli, de mais en de wortel toevoegen en bak dit voor 3 minuten.
Dan de bouillon, de kecap, de paksoy, de maizena oplossing, de saus tomat, de sesamolie, de peper, het zout en de lente-ui toevoegen en meng alles goed. Kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686583