Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Semur Daging Dengan Kentang 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Daging Dengan Kentang 2

Bahan-bahan:
ingrdiënten:
450 gr. rundvlees,
1/2 theel. nootmuskaat,
8 aardappelen,
3 sjalotten
2 eetl. kecap manis
1/2 theel peper
olie
150 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen en het vlees in plakjes. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de aardappelschijfjes goudbruin en laat deze uitlekken op keukenpapier. Maak een marinade van de kecap, de peper en de nootmuskaat en laat het vlees hierin 30 minuten marineren. Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin voor 5 minuten. Voeg dan het water toe en laat het zachtjes stoven totdat het gaar is. Voeg dan de gebakken aardappelen toe en laat het geheel nog 5 minuten verder stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 224 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085779