logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Semur Daging Dengan Kentang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. rundvlees,
8 aardappelen,
100 ml water
olie,

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel. nootmuskaat,
4 sjalotten
1 theel. vetsin,
2 eetl. ketjap manis
1 theel zout
1/2 theel peper,

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in lapjes en de aardappelen in plkajes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur hierin de aardappelen goudbruin. Giet de olie af tot 3 eetlepels en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Dan het water toevoegen en het geheel zachtjes gaar sudderen. Als laatste de aardappelen toevoegen en nog 4 minuten stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 78 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392245