Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Cuciwis Udang - gebakken garnalen met groene kool in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Cuciwis Udang
gebakken garnalen met groene kool in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen
250 gr groene kool
1/2 ui
4 teentjes knoflook
1/2 rode paprika
1 eetl oestersaus
1/2 theel vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de parpika in reepjes en de kool in stukjes. Pel de garnalen.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de paprika toe en bak deze zacht. Dan de garnalen toevoegen en bak deze totdat deze van kleur veranderen.
Vervolgens de kool toevoegen en bak dit zacht. Dan de oestersaus, de vissaus, het zout, de peper en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 210 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030291