Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Cuciwis Udang - gebakken garnalen met groene kool in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Cuciwis Udang
gebakken garnalen met groene kool in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen
250 gr groene kool
1/2 ui
4 teentjes knoflook
1/2 rode paprika
1 eetl oestersaus
1/2 theel vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de parpika in reepjes en de kool in stukjes. Pel de garnalen.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de paprika toe en bak deze zacht. Dan de garnalen toevoegen en bak deze totdat deze van kleur veranderen.
Vervolgens de kool toevoegen en bak dit zacht. Dan de oestersaus, de vissaus, het zout, de peper en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248372