banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis cumi belimbing sayur - gebakken inktvisringen in fris-zurige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis cumi belimbing sayur
gebakken inktvisringen in fris-zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr cumi / calemaris / inktvis
1/2 theel citroensap
2 cm jeruk purut
1 cm jahe
5 rode rawits
3 belimbing / sterfruit
100 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 takje kemangi
1 lenteui
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 cm kunyit
2 kemiri noten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cumi in 1 1/2 cm dikke ringen. Snijd de belimbing doormidden en de lenteui in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer de cumi met het citroensap voor 15 minuten en poel daarna af.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten samen met de jahe en de jeruk purut. Voeg dan de cumi toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Voeg dan de rawits en de belimbing toe en meng alles goed. Dan het water, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en bak alles gaar. Schep de kemangi en de lenteui erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115884