Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Goreng Jariang
gebakken en gekruide jengkol

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr jengkol
2 salam blad
1 theel zout
1 theel palmsuiker
150 ml water
olie
kokend water

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
12 rode lomboks
1/2 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de jengkol in het water voor 2 uur en giet daarna af. Voeg dan schoonwater toe en kook de jengkol samen met de salam gaar. Schep de jenkol uit de pan en laat uitlekken.
Verhit in een pan de olie en bak de jengkol bruin en zacht en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit 2 eetl olie een pan en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de jengkol, het water, het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Kook al roerend totdat het vocht is verdampt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578338