pittige geroosterde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 makreel of andere vette vis
3 peteh bonen
4 eetl sambal brandal (zie recept)
3 sjalotjes, fijngesneden
olie
bananenblad
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de buikholte van de vis open, verwijder in de inhoud en maak de rest van de vis schoon onder stromend water. Snijd de vis aan de zijkanten in. Snijd de petehbonen erg fijn en meng dit met de sambal. Wrijf de vis in met de sambal en besprenkel de vis met wat olie. Wikkel de vis in het bananenblad en rooster de vis gaar op een houtskoolvuurtje.
ingrediënten:
1 makreel of andere vette vis
3 peteh bonen
4 eetl sambal brandal (zie recept)
3 sjalotjes, fijngesneden
olie
bananenblad
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de buikholte van de vis open, verwijder in de inhoud en maak de rest van de vis schoon onder stromend water. Snijd de vis aan de zijkanten in. Snijd de petehbonen erg fijn en meng dit met de sambal. Wrijf de vis in met de sambal en besprenkel de vis met wat olie. Wikkel de vis in het bananenblad en rooster de vis gaar op een houtskoolvuurtje.