Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Khieu Wan Pla - groene viscurry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khieu Wan Pla
groene viscurry

Ingrediënten:
500 gr visfilets (witvis)
625 ml kokosmelk
2 eetl groene curry pasta (zie recept)
2 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1 eetl vissaus
2-3 groene rawits
2-3 takjes basilicum

Bereiding:
Snijd de visfilet in 4 moten. Hak de basilicum fijn. Snijd de rawits fijn.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de curry pasta en breng het al roerend aan de kook. Dan de vis, de jeruk purut, het zout en de vissaus toevoegen en kook op laag vuur verder voor 15 minuten totdat de vis gaar is geworden.
Dan de rawits en de basilicum toevoegen en kook nog zachtjes voor 4 minuten. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239899