Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Khieu Wan Pla - groene viscurry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khieu Wan Pla
groene viscurry

Ingrediënten:
500 gr visfilets (witvis)
625 ml kokosmelk
2 eetl groene curry pasta (zie recept)
2 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1 eetl vissaus
2-3 groene rawits
2-3 takjes basilicum

Bereiding:
Snijd de visfilet in 4 moten. Hak de basilicum fijn. Snijd de rawits fijn.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de curry pasta en breng het al roerend aan de kook. Dan de vis, de jeruk purut, het zout en de vissaus toevoegen en kook op laag vuur verder voor 15 minuten totdat de vis gaar is geworden.
Dan de rawits en de basilicum toevoegen en kook nog zachtjes voor 4 minuten. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275804