logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kang Khiew Wan Gai
groene kip curry (2pp)

Ingrediënten:
4 kippenpoten
3 eetl groene curry pasta
200 ml kokosmelk
175 ml water
4 rode rawits
1 theel palmsuiker
1 eetl nam pla (vissaus)
6 kers tomaatjes
5 basilicum blaadjes
3 jerut purut / kaffir lime blaadjes

Bereiding:
Verhit in een wok de kokosmelk en meng hierdoor de curry pasta. Voeg dan de kip toe en roer voor 2 minuten. Voeg dan het water toe en laat het zachtjes sudderen voor 20 minuten. Dan het zout, de nam pla en de rawits toevoegen en nog 2 minuten sudderen. Meng de basilicum, de jerut purut en de tomaten erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 161 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180515