Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Khrung Keng Phet Deng - Rode currypasta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khrung Keng Phet Deng
Rode currypasta
Ingrediënten:
8 rode lomboks
3 rode rawits
3 sjalotten
1 theel ketumbar
1 serehstengel
1 limoen
1/2 theel jinten
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel trassi

Bereiding:
Rooster eerst de ketumbar droog in een koekepan en rasp de schil van de limoen totdat er 1 theel rasp is. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een pasta..
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 226 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275837