Rode currypasta
Ingrediënten:
8 rode lomboks
3 rode rawits
3 sjalotten
1 theel ketumbar
1 serehstengel
1 limoen
1/2 theel jinten
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel trassi
Bereiding:
Rooster eerst de ketumbar droog in een koekepan en rasp de schil van de limoen totdat er 1 theel rasp is. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een pasta..
8 rode lomboks
3 rode rawits
3 sjalotten
1 theel ketumbar
1 serehstengel
1 limoen
1/2 theel jinten
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel trassi
Bereiding:
Rooster eerst de ketumbar droog in een koekepan en rasp de schil van de limoen totdat er 1 theel rasp is. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een pasta..