Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Hobak Bokkeum - gebakken gekruide courgette

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hobak Bokkeum
gebakken gekruide courgette

Ingrediënten:
1 courgette
3 theel saeujeot (gezouten gefermenteerde kleine garnalen), anders vissaus
3 teentjes knoflook
1 theel sesam olie
1 theel sesam zaad
1 lenteuit
1 eetl olie
 
bereiding:
Halveer de courgette en snijd deze daarna in plakken. Hak de knoflook en de lenteui fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de courgette samen met de knoflook en de saeujeot voor 4 minuten. Voeg de overige ingrediënten en 2 eetl water toe en bak het geheel gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025277