zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Seen Lo Shun Chow Ngau Yook - roerbak van rundvlees met asperges
- Sambal goreng udang peteh - sambal goreng garnalen met petehbonen
- Pittige lamskerrie met bamboescheuten
- Sayur Asem Rebung Udang - bamboescheuten met garnalen in saus
- Kuping Dadja - Olifantsoren
- Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie
- Bandeng Pucung Bekasi - gebakken gestoofde gekruide vis
- Filipijnse nasi goreng
- Udang Ijo - groene garnalen
- Gay Hor Nueng - rode kip curry hapjes
Hobak Bokkeum - gebakken gekruide courgette


Hobak Bokkeum
gebakken gekruide courgette
Ingrediënten:
1 courgette
3 theel saeujeot (gezouten gefermenteerde kleine garnalen), anders vissaus
3 teentjes knoflook
1 theel sesam olie
1 theel sesam zaad
1 lenteuit
1 eetl olie
bereiding:
Halveer de courgette en snijd deze daarna in plakken. Hak de knoflook en de lenteui fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de courgette samen met de knoflook en de saeujeot voor 4 minuten. Voeg de overige ingrediënten en 2 eetl water toe en bak het geheel gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.