banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Hobak Buchim 호박부침 - pannenkoekjes met courgette

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hobak Buchim 호박부침
pannenkoekjes met courgette

Ingrediënten:
250 gr courgette/zucchini
1/2 theel zout
1/4 zoete ui
2 groene rawits
125 gr buchim garu, anders 5 eetl bloem + 3 eetl maizena
1 ei
olie

dipsaus:
1 eetl kecap
1 theel azijn
1 eetl water
1/2 theel palmsuiker
1/8 theel peper
1/8 theel gochugaru

Bereiding:
Snijd de ui en de rawits in dunne plakjes. Snijd de courgette julienne en bestrooi het met het zout en laat dit 10-15 minuten staan. Knijp dan zoveel mogelijk vocht eruit en bewaar dit.
Meng het vocht met het ei en de bunchim garu tot een beslag. Meng dan de courgette, de rawits en de ui erdoor.
Verhit in een pan olie en en voeg 2 eetl van het mengsel toe en druk deze plat. Bak de pannenkoeken aan beide zijden bruin en serveer het met de dipsaus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39339947