banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Hobak Buchim 호박부침 - pannenkoekjes met courgette

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hobak Buchim 호박부침
pannenkoekjes met courgette

Ingrediënten:
250 gr courgette/zucchini
1/2 theel zout
1/4 zoete ui
2 groene rawits
125 gr buchim garu, anders 5 eetl bloem + 3 eetl maizena
1 ei
olie

dipsaus:
1 eetl kecap
1 theel azijn
1 eetl water
1/2 theel palmsuiker
1/8 theel peper
1/8 theel gochugaru

Bereiding:
Snijd de ui en de rawits in dunne plakjes. Snijd de courgette julienne en bestrooi het met het zout en laat dit 10-15 minuten staan. Knijp dan zoveel mogelijk vocht eruit en bewaar dit.
Meng het vocht met het ei en de bunchim garu tot een beslag. Meng dan de courgette, de rawits en de ui erdoor.
Verhit in een pan olie en en voeg 2 eetl van het mengsel toe en druk deze plat. Bak de pannenkoeken aan beide zijden bruin en serveer het met de dipsaus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40326545