banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gurame Kunyit Pedas - vis in pittige gele saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gurame Kunyit Pedas
vis in pittige gele saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr goerami, anders karper
1 limoen, sap
1/2 theel zout
1 sereh stengel
1/4 theel zout
1 theel palmsuiker
1 lente-uitje
500 ml water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode rawits
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 kemiri noten
4 cm kunyit
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in stukken. Marineer de vis met het limoensap en het zout en laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis bruin en gaar. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de sereh voor 4 minuten. Voeg het zout, de plamsuiker en het water toe en breng aan de kook. Dan de vis toevoegen en laat het zachtjes sudderen totdat alles goed in ingetrokken. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576656