1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gurame Kunyit Pedas
vis in pittige gele saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr goerami, anders karper
1 limoen, sap
1/2 theel zout
1 sereh stengel
1/4 theel zout
1 theel palmsuiker
1 lente-uitje
500 ml water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode rawits
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 kemiri noten
4 cm kunyit
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in stukken. Marineer de vis met het limoensap en het zout en laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis bruin en gaar. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de sereh voor 4 minuten. Voeg het zout, de plamsuiker en het water toe en breng aan de kook. Dan de vis toevoegen en laat het zachtjes sudderen totdat alles goed in ingetrokken. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 471 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449