banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Kuah Kacang - rundvlees in een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Kuah Kacang
rundvlees in een pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees (schenkel)
150 gr pinda's, gebakken en gepureerd
1500 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
3 rode lomboks
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel peper
7 rode lomboks
3 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 5 minuten, Voeg dan het vlees toe en bak het totdat het vlees van kleur verandert.
Voeg dan de pinda;s toe en meng goed. Dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng het aan de kook. Kook het verder op laag vuur totdat de saus is ingedikt.
Meng dan de lomboks erdoor en kook al roerend totdat deze zacht zijn geworden. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429368