Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ayam Gagape - gekruide gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Gagape
gekruide gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 eetl bawang goreng
500 ml kokosmelk
1 limoen, sap
2 serai/sereh/citroengras
1 cm lengkuas/laos
3 salam blaadjes
1/2 kokosnoot, geraspt en geroosterd
1 eetl zout

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
7 sjalotjes
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maaml de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en wrijf de kokos ook fijn.
Meng de kip met het limoensap en de bumbu en laat dit tenminste 20 minuten staan. Verhit in een pan de kokosmelk samen met de serai, de laos, de salam en het zout en breng aan de kook. Dan de kip met kruiden en de kokos toevoegen en kook de kip zachtjes gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193903