Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Garo Rica - Gestoofd en gebakken kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Garo Rica
Gestoofd en gebakken kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip van ca. 1 kg
1 limoen (sap)
zout
1 serehstengel, gekneusd
5 eetl. olie
5 jeruk purut blaadjes
1 pandanblad

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes,
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
17 rawits
5,5 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met het limoensap vermengd met wat zout. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. voeg de sereh, de jeruk purut en het pandblad toe en bak alles nog 2 minuten. Dan de kipstukjes toevoegen en dit nog 5 minuten meebakken en dan 20 minuten laten sudderen totdat de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100020