Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Garo Rica - Gestoofd en gebakken kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Garo Rica
Gestoofd en gebakken kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip van ca. 1 kg
1 limoen (sap)
zout
1 serehstengel, gekneusd
5 eetl. olie
5 jeruk purut blaadjes
1 pandanblad

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes,
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
17 rawits
5,5 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met het limoensap vermengd met wat zout. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. voeg de sereh, de jeruk purut en het pandblad toe en bak alles nog 2 minuten. Dan de kipstukjes toevoegen en dit nog 5 minuten meebakken en dan 20 minuten laten sudderen totdat de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 359 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083668