banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Ayam Garo Rica - Gestoofd en gebakken kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Garo Rica
Gestoofd en gebakken kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip van ca. 1 kg
1 limoen (sap)
zout
1 serehstengel, gekneusd
5 eetl. olie
5 jeruk purut blaadjes
1 pandanblad

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes,
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
17 rawits
5,5 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met het limoensap vermengd met wat zout. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. voeg de sereh, de jeruk purut en het pandblad toe en bak alles nog 2 minuten. Dan de kipstukjes toevoegen en dit nog 5 minuten meebakken en dan 20 minuten laten sudderen totdat de kip gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 356 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40091113