logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sambal Kol
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kool
4 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
1 serehstengel
2 cm laos
1 theel zout
200 ml kokosmelk
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de sereh, de laos en de lomboks fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook en de kool ragfijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta, de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze halfgaar. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 124 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160572