1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Kol
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kool
4 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
1 serehstengel
2 cm laos
1 theel zout
200 ml kokosmelk
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de sereh, de laos en de lomboks fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook en de kool ragfijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta, de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze halfgaar. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven.

who is online

We hebben 227 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131