Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Kol

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Kol
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kool
4 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
1 serehstengel
2 cm laos
1 theel zout
200 ml kokosmelk
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de sereh, de laos en de lomboks fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook en de kool ragfijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta, de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze halfgaar. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018719