Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Kol
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Kol
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kool
4 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
1 serehstengel
2 cm laos
1 theel zout
200 ml kokosmelk
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de sereh, de laos en de lomboks fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook en de kool ragfijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta, de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze halfgaar. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909675