Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sambal Kol

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Kol
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kool
4 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
1 serehstengel
2 cm laos
1 theel zout
200 ml kokosmelk
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de sereh, de laos en de lomboks fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook en de kool ragfijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta, de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze halfgaar. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906569