zoeken
Recente reacties

19 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

3 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Ayam ungkep - in kokosmelk gestoofde kip
- Gulai Ayam Lemak - gekruide gestoofde kip in romige saus
- Semur Daging Jawa - smoor van rundvlees uit Java
- Bebaris Tiga - gefrituurde gehaktballetjes
- Ayam Panggang Sumatra - geroosterde gekruide kip
- Sateh pusut bebek - Saté van eendenfilet
- Tahu kuning - geel gestoofde tahu
- Lado tempoyak - Sambal van durian
- Rujak kuah pindang - mango met vissaus
- Sambal Parado
Sambal ketimoen - sambal van komkommer


Sambal ketimoen
sambal van komkommer
sambal van komkommer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers
2 eetl gedroogde garnalen (ebbie)
2 rode lomboks
1 theel zout
50 ml azijn
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de komkommer in dunne schijfjes en bestrooi deze met zout en laat dit voor 60 minuten intrekken zodat het vocht onttrokken wordt. Ontpit de lomboks en wrijf of maal deze met de garnalen, zout naar smaak en de azijn tot een papje. Meng dit papje soor de komkommer.
ingrediënten:
2 komkommers
2 eetl gedroogde garnalen (ebbie)
2 rode lomboks
1 theel zout
50 ml azijn
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de komkommer in dunne schijfjes en bestrooi deze met zout en laat dit voor 60 minuten intrekken zodat het vocht onttrokken wordt. Ontpit de lomboks en wrijf of maal deze met de garnalen, zout naar smaak en de azijn tot een papje. Meng dit papje soor de komkommer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.