Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sambal ketimoen
sambal van komkommer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers
2 eetl gedroogde garnalen (ebbie)
2 rode lomboks
1 theel zout
50 ml azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de komkommer in dunne schijfjes en bestrooi deze met zout en laat dit voor 60 minuten intrekken zodat het vocht onttrokken wordt. Ontpit de lomboks en wrijf of maal deze met de garnalen, zout naar smaak en de azijn tot een papje. Meng dit papje soor de komkommer.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573536