1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal ketimoen
sambal van komkommer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers
2 eetl gedroogde garnalen (ebbie)
2 rode lomboks
1 theel zout
50 ml azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de komkommer in dunne schijfjes en bestrooi deze met zout en laat dit voor 60 minuten intrekken zodat het vocht onttrokken wordt. Ontpit de lomboks en wrijf of maal deze met de garnalen, zout naar smaak en de azijn tot een papje. Meng dit papje soor de komkommer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34517328