Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal ketimoen - sambal van komkommer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal ketimoen
sambal van komkommer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers
2 eetl gedroogde garnalen (ebbie)
2 rode lomboks
1 theel zout
50 ml azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de komkommer in dunne schijfjes en bestrooi deze met zout en laat dit voor 60 minuten intrekken zodat het vocht onttrokken wordt. Ontpit de lomboks en wrijf of maal deze met de garnalen, zout naar smaak en de azijn tot een papje. Meng dit papje soor de komkommer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018564