1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Kerang Petai 
sambal van venusschelpen met peteh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr venusschelpen/mosselen, zonder schaal
1 rode lombok
1 eetl citroensap
1 jeruk purut blaadje
3 eetl olie
75 ml water
25 peteh bonen
 
Haluskan:
bumbu:
10 rode lomboks
6 sjalotjes
5 rode rawits
1 cm jahe
1 theel zout
1 theel trssi
3 kemiri noten
4 teentjes knoflook
1 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng het citroensap met de mosselen en laat dit 30 minuten intrekken. Halveer de petehbonen en snijd de lombok in schuine ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut en de lombok voor 4 minuten. Voeg dan de peteh toe en bak deze zacht. Vervolgens de mosselen toevoegen en meng goed, gevolgd door het water. Kook het geheel zachtjes totdat alles gaar is en het vocht is verdampt.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087932