1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Kerang Petai 
sambal van venusschelpen met peteh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr venusschelpen/mosselen, zonder schaal
1 rode lombok
1 eetl citroensap
1 jeruk purut blaadje
3 eetl olie
75 ml water
25 peteh bonen
 
Haluskan:
bumbu:
10 rode lomboks
6 sjalotjes
5 rode rawits
1 cm jahe
1 theel zout
1 theel trssi
3 kemiri noten
4 teentjes knoflook
1 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng het citroensap met de mosselen en laat dit 30 minuten intrekken. Halveer de petehbonen en snijd de lombok in schuine ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut en de lombok voor 4 minuten. Voeg dan de peteh toe en bak deze zacht. Vervolgens de mosselen toevoegen en meng goed, gevolgd door het water. Kook het geheel zachtjes totdat alles gaar is en het vocht is verdampt.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34516089