Recente Reacties

Sambal kentang
sambal van aardappelen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 aardappelen
2 eetl olie
2 teentje knoflook
2 sjalotten
1 theel gerapste gula jawa
1 theel asem
zout naar smaak
2 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de aardappelen met een grove rasp. Spoel de aardappelen eerst met koud water en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak/frituur de gerapste aardappelen snel goudbruin. Schep deze daarna uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks, de knoflook, de asem en het zout fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten totdat het vocht vrijwel is verdampt. Meng het mengsel vervolgens met de aardappelen.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 33 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583210