1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal kentang
sambal van aardappelen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 aardappelen
2 eetl olie
2 teentje knoflook
2 sjalotten
1 theel gerapste gula jawa
1 theel asem
zout naar smaak
2 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de aardappelen met een grove rasp. Spoel de aardappelen eerst met koud water en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak/frituur de gerapste aardappelen snel goudbruin. Schep deze daarna uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks, de knoflook, de asem en het zout fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten totdat het vocht vrijwel is verdampt. Meng het mengsel vervolgens met de aardappelen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34390663