Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sambal Kuit

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal Kuit
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr geraspte kokos
100 gr viskuit
1 cm kunyit (kurkuma)
3 rode lomboks
zout naar smaak
100 ml kokend water
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kunyit fijn. Snijd de sjalotten ragfijn. Stamp de kokos, de kunyit, de kuit en de lomboks zo fijn mogelijk. Meng dit met het water en de sjalotten. Verhit in een wok/wadjan het mengsel en dusser dit in 20 minuten gaar en droog.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911135