logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sambal Kuit
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr geraspte kokos
100 gr viskuit
1 cm kunyit (kurkuma)
3 rode lomboks
zout naar smaak
100 ml kokend water
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kunyit fijn. Snijd de sjalotten ragfijn. Stamp de kokos, de kunyit, de kuit en de lomboks zo fijn mogelijk. Meng dit met het water en de sjalotten. Verhit in een wok/wadjan het mengsel en dusser dit in 20 minuten gaar en droog.

Add comment

Submit

who is online

We have 49 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397784