Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr geraspte kokos
100 gr viskuit
1 cm kunyit (kurkuma)
3 rode lomboks
zout naar smaak
100 ml kokend water
2 sjalotten
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kunyit fijn. Snijd de sjalotten ragfijn. Stamp de kokos, de kunyit, de kuit en de lomboks zo fijn mogelijk. Meng dit met het water en de sjalotten. Verhit in een wok/wadjan het mengsel en dusser dit in 20 minuten gaar en droog.
ingrediënten:
100 gr geraspte kokos
100 gr viskuit
1 cm kunyit (kurkuma)
3 rode lomboks
zout naar smaak
100 ml kokend water
2 sjalotten
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kunyit fijn. Snijd de sjalotten ragfijn. Stamp de kokos, de kunyit, de kuit en de lomboks zo fijn mogelijk. Meng dit met het water en de sjalotten. Verhit in een wok/wadjan het mengsel en dusser dit in 20 minuten gaar en droog.