Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Kuit

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal Kuit
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr geraspte kokos
100 gr viskuit
1 cm kunyit (kurkuma)
3 rode lomboks
zout naar smaak
100 ml kokend water
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kunyit fijn. Snijd de sjalotten ragfijn. Stamp de kokos, de kunyit, de kuit en de lomboks zo fijn mogelijk. Meng dit met het water en de sjalotten. Verhit in een wok/wadjan het mengsel en dusser dit in 20 minuten gaar en droog.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067291