Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Zoetzure gestoofde kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Zoetzure gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip van 1000 gr
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 eetl azijn
1/2 eetl gula jawa
4 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl ketjap manis
1 theel trassi
zout en peper naar smaak
450 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken en de sjalotten, de gember en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit rondom bruin. Vervolgens de gember, de ketjap, de suiker, zout en peper en het water toevoegen. Laat het geheel nog 45 minuten sudderen totdat de kip gaar is
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909591