banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Mayosi Sawi Asin - roerbak van tauge met gezouten kool
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Mayosi Sawi Asin
roerbak van tauge met gezouten kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr tauge
100 gr sawi asin/gezouten kool
100 gr tahu
10 bakso ikan/visballetjes
3 teentjes knoflook
1 sjalot
1/2 eetl kecap asin
1 eetl vissaus
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sawi asin in stukken, de knoflook en de sjalot fijn. Snijd de visballetjes in stukjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de tahu en de bakso toe en meng goed. Voeg de sawi asin, de kecap, de vissaus, de peper, de palmsuiker en de bouillon toe en breng aan de kook. Roer de tauge erdoor en bak voor 2 minuten en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 244 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40675030