banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Tumis Mayosi Sawi Asin - roerbak van tauge met gezouten kool
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Mayosi Sawi Asin
roerbak van tauge met gezouten kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr tauge
100 gr sawi asin/gezouten kool
100 gr tahu
10 bakso ikan/visballetjes
3 teentjes knoflook
1 sjalot
1/2 eetl kecap asin
1 eetl vissaus
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sawi asin in stukken, de knoflook en de sjalot fijn. Snijd de visballetjes in stukjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de tahu en de bakso toe en meng goed. Voeg de sawi asin, de kecap, de vissaus, de peper, de palmsuiker en de bouillon toe en breng aan de kook. Roer de tauge erdoor en bak voor 2 minuten en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38886426