Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Lember - gestoofde pittige paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Lember
gestoofde pittige paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr jamur kuping / / auricularia / judasoor
2 lente-ui
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1/2 theel zout
150 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
15 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddenstoelen in stukjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Snijd de ingrediënten voor de bumbu in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 6 minuten. Voeg dan de lente-ui, de palmsuiker, de pepeper en het zout toe en meng goed.
Dan de paddenstoelen toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en bakt/stoof het verder gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030221