Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nasi Tim Daging Cincang - gestoomde rijst met gehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Tim Daging Cincang
gestoomde rijst met gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gehakt
1/2 theel zout
1 theel peper
1 theel suiker
1 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
2 eetl water
1/2 theel sesame olie
1 eetl maizena
2 eetl olie
300 gr rijst
220 ml water

Haluskan:
boemboe:
1/4 theel jinten
1/4 theel ketumbar
1 cm jahe
1 cm kunyit
1 cm sereh
1 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit een pan het water. Voeg het zout en de rijst toe en kook dit half gaar. Meng de overige ingrediënten door het gehakt en stoom dit voor 10 minuten. Vul kopjes halfvol met de rijst en schep daar het vleesmengsel op. Stoom vervolgens de kopjes voor 30 minuten en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018564