Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Nasi Tim Daging Cincang
gestoomde rijst met gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gehakt
1/2 theel zout
1 theel peper
1 theel suiker
1 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
2 eetl water
1/2 theel sesame olie
1 eetl maizena
2 eetl olie
300 gr rijst
220 ml water

Haluskan:
boemboe:
1/4 theel jinten
1/4 theel ketumbar
1 cm jahe
1 cm kunyit
1 cm sereh
1 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit een pan het water. Voeg het zout en de rijst toe en kook dit half gaar. Meng de overige ingrediënten door het gehakt en stoom dit voor 10 minuten. Vul kopjes halfvol met de rijst en schep daar het vleesmengsel op. Stoom vervolgens de kopjes voor 30 minuten en serveer.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573536