Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pad Kaprow Khai - pittige stukjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pad Kaprow Khai
pittige stukjes kip

Ingrediënten:
300 gr kipfilet
5 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 sjallot
2 lente uitjes
1 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
1/4 theel witte peper
10 basilicum blaadjes
3 eetl olie

Bereiding;
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de sjallot in dunne plakjes en de lente uitjes in stukjes van 3 cm. Verhit in een wok de olie en bak je knoflook en de rawits voor 15 sec. Voeg dan de overige ingrediënten behalve de basilicum toe en bak dit totdat het vlees gaar is. Meng dan de basilicum erdoor en serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022626