zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Botok Kangkung Ikan Gabus Asin - gestoomde kangkung met gezouten vis
- Sambal bieslook
- Pa Lo Khai - kaneelsoep met ei (2pp)
- Tahu gunting - tahu met pindasaus
- Lapis daging Surabaya - Rundvlees gestoofd in kecapsaus
- Kerak Telor - Betawi - gebakken gevulde omelet met kleefrijst
- Udang pepes - Gestoomde garnalen in bananenblad
- Linubihang Munggo -soep van mung boontjes
- Sayur Pokcoy Bakso Ikan - pokcoy met visballetjes in bouillon
- Gaeng Karee Gai - gele kip kerrie
Pad Kaprow Khai - pittige stukjes kip


Pad Kaprow Khai
pittige stukjes kip
Ingrediënten:
300 gr kipfilet
5 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 sjallot
2 lente uitjes
1 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
1/4 theel witte peper
10 basilicum blaadjes
3 eetl olie
Bereiding;
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de sjallot in dunne plakjes en de lente uitjes in stukjes van 3 cm. Verhit in een wok de olie en bak je knoflook en de rawits voor 15 sec. Voeg dan de overige ingrediënten behalve de basilicum toe en bak dit totdat het vlees gaar is. Meng dan de basilicum erdoor en serveer
pittige stukjes kip
Ingrediënten:
300 gr kipfilet
5 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 sjallot
2 lente uitjes
1 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
1/4 theel witte peper
10 basilicum blaadjes
3 eetl olie
Bereiding;
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de sjallot in dunne plakjes en de lente uitjes in stukjes van 3 cm. Verhit in een wok de olie en bak je knoflook en de rawits voor 15 sec. Voeg dan de overige ingrediënten behalve de basilicum toe en bak dit totdat het vlees gaar is. Meng dan de basilicum erdoor en serveer
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.