Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pad Kaprow Khai - pittige stukjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pad Kaprow Khai
pittige stukjes kip

Ingrediënten:
300 gr kipfilet
5 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 sjallot
2 lente uitjes
1 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
1/4 theel witte peper
10 basilicum blaadjes
3 eetl olie

Bereiding;
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de sjallot in dunne plakjes en de lente uitjes in stukjes van 3 cm. Verhit in een wok de olie en bak je knoflook en de rawits voor 15 sec. Voeg dan de overige ingrediënten behalve de basilicum toe en bak dit totdat het vlees gaar is. Meng dan de basilicum erdoor en serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 264 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252395