banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Semur Aneka Jamur Pedas - gemengde paddenstoelen in pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Aneka Jamur Pedas
gemengde paddenstoelen in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr champignons
200 gr oesterzwammen (of met 100 gr andere paddenstoelen)
4 eetl olie
1 theel sesam olie
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode rawits
2 groene lomboks
250 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
3 takjes bieslook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddenstoelen in stukjes, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de rawits en lomboks in reepjes. Hak de bieslook fijn.
Verhit in een pan de olie en de sesamolie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de rawits en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en bak 1 minuut. Dan de kecaps, de bouillon en het zout toevoegen en kook de paddenstoelen in 3 minuten gaar. Strooi de bieslook erover en serveer.

ps. in plaats van bouillon kan ook gewoon water gebruikt worden, maar zo is het lekkerder :-)
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 228 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38899698