banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Semur Aneka Jamur Pedas - gemengde paddenstoelen in pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Aneka Jamur Pedas
gemengde paddenstoelen in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr champignons
200 gr oesterzwammen (of met 100 gr andere paddenstoelen)
4 eetl olie
1 theel sesam olie
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode rawits
2 groene lomboks
250 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
3 takjes bieslook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddenstoelen in stukjes, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de rawits en lomboks in reepjes. Hak de bieslook fijn.
Verhit in een pan de olie en de sesamolie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de rawits en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en bak 1 minuut. Dan de kecaps, de bouillon en het zout toevoegen en kook de paddenstoelen in 3 minuten gaar. Strooi de bieslook erover en serveer.

ps. in plaats van bouillon kan ook gewoon water gebruikt worden, maar zo is het lekkerder :-)
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 206 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39802826