Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Semur Aneka Jamur Pedas - gemengde paddenstoelen in pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Aneka Jamur Pedas
gemengde paddenstoelen in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr champignons
200 gr oesterzwammen (of met 100 gr andere paddenstoelen)
4 eetl olie
1 theel sesam olie
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode rawits
2 groene lomboks
250 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
3 takjes bieslook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddenstoelen in stukjes, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de rawits en lomboks in reepjes. Hak de bieslook fijn.
Verhit in een pan de olie en de sesamolie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de rawits en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en bak 1 minuut. Dan de kecaps, de bouillon en het zout toevoegen en kook de paddenstoelen in 3 minuten gaar. Strooi de bieslook erover en serveer.

ps. in plaats van bouillon kan ook gewoon water gebruikt worden, maar zo is het lekkerder :-)
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41064817